De slimme truc van Bradnailers dat niemand bespreekt

Ons Bradnailer is een apparaat dat in het bijzonder is ingezet voor verschillende afwerktoepassingen. Ons Bradnailer schiet brads betreffende ons korte kop.

Hoe deze MAX tacker werkt kunt u dan ook nalezen in een handleiding tussen dit kopje documenten, in die handleidingen vindt u dan ook tevens alle mogelijke handige tips voor het gebruik van deze tacker.

Welke punten moet u elkeen in ogenschouw nemen voor dit aanschaffen aangaande een compressor? 2. Een belangrijkste belangstelling kan zijn voor welk inzet wilt u dan ook de compressor gebruiken?

Tackerplein levert naast alle welbekende merken tackers verder een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Dit gereduceerde vibratie- en geluidsniveau (65dB) maakt het mogelijk een compressor direct te plaatsen op een plek waar u juiste werk bent, buiten de gehoor te belasten.

Een MAX NF255-ST/18 is voorzien betreffende een duurzame slagpen en bumper, nagelindicator op het magazijn, diepte-instelling, riemhaak en een schakelaar wegens enkelschot of repeterend schieten. Een machine verwerkt 18GA minibrads met een lengte over 15 t/m 55mm.

Een Coilnailer is een toestel welke nagels op ons rol verwerkt. Het collectie coilnailers kan zijn bijzonder breedvoerig en kunnen ingezet geraken voor verscheidene toepassingen.

Hieronder kan u ons selectie produceren tussen 3 Bradnailer families. Het verschil zit overwegend in de diameter betreffende een te schieten brad. Deze loopt op betreffende 1.2mm bij een Minibrad nailers, naar 4.6mm bij de 16GA Bradnailers tot 5.8mm bij de DA Bradnailers

Ernaast is de NF665A/16 uitgerust betreffende ons open neus systeem zodat dit makkelijk is om vastgelopen brads te verminderen. Een machine verwerkt 15GA DA brads betreffende een lengte betreffende 32 t/m 65mm.

De FN62FNSP-E is dit lichtste nagelpistool in bestaan klasse, de gebruiker is minder snel moe. Die bostitch tacker mag worden aangewend voor de hardste houtsoorten daar dit ook dit krachtigste kan zijn.

Deze tacker kan zijn ideaal in click here de afbouwsector. De Paslode FN1665.2 is ons luxe tacker wegens afwerkspijkers tot maximaal 65mm lengte.

Tackerplein levert naast al die welbekende merken tackers ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Daarnaast is een NF565/16 uitgerust met een open neus systeem zodat dit makkelijk is teneinde vastgelopen brads te verwijderen. Een machine verwerkt 16GA brads betreffende een lengte aangaande 32 t/m 65mm.

Een MAX NF665A/15 is een opvolger aangaande de NF550 voorzien aangaande een instelbare luchtuitlaat, diepte-instelling, riemhaak en een schakelaar wegens enkelschot ofwel repeterend schieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *